ברוכים הבאים לעולם הנטוורקינג!

הפוסט הזה מוקדש למי שעושה את צעדיו הראשונים בנטוורקינג בלי ממש מושג למה לצפות, איך להתנהג ומה קורה שם. כמובן שהכתוב יתייחס לאופי המפגשים שלנו – מפגשי נטוורקינג ויין. קיימים ארגונים נוספים של נטוורקינג עם התנהלות שונה ותמיד כדאי לבדוק מה הכי מתאים עבורכם.

כדי להקל, נשווה את הכניסה לעולם הנטוורקינג לכניסה לעולם המרתונים: זכרו כי בשני המקרים מדובר על ריצה למרחקים ארוכים. אימון אחד או שניים לא יביא את התוצאות ואם נעשה קיצורי דרך, יש חשש לפציעות…

 

למה לצפות ממפגש נטוורקינג?

הנחיתה, במיוחד לביישנים, עלולה להיות מעט מביכה אבל תוך כדי המפגש החששות יורדים ומרגישים יותר נוח. בהתחלה תהיה היכרות עם מספר מצומצם של אנשים שגם יבואו ויציגו את עצמם ויבקשו לדעת מה אתם עושים, ובדרך כלל גם יבקשו את כרטיס הביקור שלכם כדי להמשיך את הקשר. בשלב זה, אפשר לבקש את הכרטיס של מי שמדבר אתכם ולהציע את שלכם.

בהמשך המפגש תהיה התכנסות, אפשרות להציג את העסק בדקה עד דקה וחצי, הפסקה קצרה והרצאה בנושא קידום עסקי כערך למגיעים. בסיום יינתן זמן חופשי לקביעת פגישות.

 

מה להכין?

בהמשך לכתוב מעלה, מומלץ להגיע עם כרטיסי ביקור וכדאי גם להכין הצגה עצמית של 60-90 שניות (עדיף ללמוד בבית מה אתם הולכים להגיד ולא לקרוא מהדף).

דאגו להיות עם יומן זמין בנייד או אתכם בתיק, המומנטום הכי טוב לקביעות פגישות המשך הוא במפגש עצמו.

כבעלי עסק, אתם ודאי רוצים שייזכרו אתכם באופן חיובי – לכן הקפידו על לבוש אלגנטי, מראה מטופח, נעליים סגורות וריח טוב – במיוחד בעונת הקיץ.

 

מה חשוב לדעת?

לא למכור! נכון, לא באתם למכור את העסק שלכם ולא את המוצרים ולא את השירותים.

אז מה הקטע של הנטוורקינג הזה?

זוכרים את האנלוגיה? מרחקים ארוכים…

נטוורקינג = רישות עסקי, יצירת קהילה שעובדת יחד, אחד עבור השני. המטרה היא ליצור כמה שיותר קשרים עסקיים עם אנשים שאתם מתחברים איתם, שיש לכם איתם כימיה ורצון להכיר ולשמוע עוד (ממש כמו בדייט).

בדרך הזו, בהיכרות נעימה וטובה, תגדילו את המעגל העסקי שעם הזמן יאמין ויבטח בכם ובזכות זה, יעביר לכם הפניות שיהפכו ללקוחות.

הלקוחות שלנו לא בנטוורקינג, על אף שלעתים זה קורה. האנרגיה שנוציא על הבאת לקוח אחד היא גדולה ולא יעילה כי לקוח הוא אחד. אם נשכיל לבנות אנשי שיווק מנטוורקינג הם יכולים להגדיל ולהכפיל את ההכנסה שלנו על ידי לידים איכותיים.

 

אז מה הלו"ז?

מומלץ להתמיד ולהגיע בממוצע של מפגש נטוורקינג בשבוע, ובכל מפגש לקבוע 2-3 פגישות עסקיות (שנקראות "אחד על אחד") מבין האנשים המגיעים.

הקפידו להגיע בזמן למפגשים והשאירו חצי שעה לאחריהם כדי להספיק ולדבר עם כל מי שרציתם.

 

מה כדאי לעשות אחרי מפגש?

להתחבר ברשתות החברתיות, להיות נדיבים, לנסות וליצור הפניות למי שכבר הכרתם והתרשמתם לטובה, לבחון שיתופי פעולה מניבים לשני הצדדים וגם להתאמן על ההצגה העצמית לקראת המפגשים הבאים.

אנחנו ממליצים להתחיל עם מפגש הספיד נטוורקינג בו החוויה יותר קלה ונעימה כי אין בו הצגה עצמית בפני קהל גדול ויש עבודה מצוינת על ההצגה העצמית.

צוות מפגשי נטוורקינג ויין לשירותכם!

מחכים לפגוש אתכם בקרוב. בהצלחה =)

קצת עלינו...

ברוכים הבאים לנטוורקינג של העולם החדש! הדרך לקדם את העסק ע"י נטוורקינג איכותי וערך מוסף גבוה.

מפגשים קרובים

אנחנו גם בפייסבוק

דילוג לתוכן